World wide delivery available
WELCOME TO RUDRA CREATIVES!!
Fashion at your finger tips.

5 soorten relaties die er niets aan zullen leiden

Doet salvadorshoppingbusiness.com.br/betrodda-apotek-basta-kamagra-oral-jelly-bestallning/ pijn, slecht, maksim op herhaling, en allen stroomt overal uit. Dat is gewoon het probleem was aan het begin: je hebt aan het al het soort relaties gekozen dat zal leiden «Leefde lang en gelukkig».

We zullen het type niet adviseren — Jij zelf zal het juiste kiezen, maar vertellen over degenen met wie niets waardeloos is.

Ouderlijk

Je hebt je neus nodig om constant te vegen, controleerde de dop en vroeg waar wanneer en met wie? Dan is dit type relatie de jouwe.

Maar vroeg of laat is iemand van u eindelijk moe, en de kloof zal plotseling en pijnlijk zijn. «Mama» Altijd mijlen en vriendelijk, probeer elk van je stap te beheersen en behoren tot jou als een dieet onredelijk.

Met hen is het onwaarschijnlijk dat ze het niet begrijpen en vliegen. MET «Dochters» Meer ingewikkelder: Bevat altijd een wispelturige, winderige en infantiele persoon is niet aan de

macht.

Ja, en er is geen zin: Mannen zijn veel kleiner dan vrouwen, en in staat om zichzelf en vriendin de keuze van Geweldig te bieden. Verspil geen tijd in gedachten: je hebt nog steeds een echte dochter, en je zenuwen zullen nuttig voor je zijn.

Mentoriek

TUTORIAL WARE ZULLEN JE ZIJN «leraren». Of jij zelf zal zo worden. Sommigen van jullie zullen altijd weten hoe het best en een ander leren.

En niet nieuw, maar hoe de gerechten te wassen, jeans dragen en die bij mensen om te doen. Jij of zal je constant zijn, fluisteren om te fluisteren in je oor en zag, zag, zag.

En het is niet het meest redelijk — Er zal niet zoiets in je relatie zijn, jullie werden allebei betrokken. Je kunt er iets mee doen, in tegenstelling tot de rest van de typen, maar er is geen kans op niet veel.

En als u een nalatige student bent en u altijd toezicht nodig hebt, hebben we nieuws voor u: Moveren.

Patronage

Toen sommigen van jullie een zweep en peperkoek nodig hebben, en dit is geen rollenspel, dan ging er iets mis.

Waarom aanmoedigen van verleende en straffen voor onjuist als u allebei bent — Volwassenen, onafhankelijke en uitgebalanceerde mensen?

Op het werk en dus grijpt de slimme, die zichzelf beschouwt als pups van de aarde, — Neem ze niet naar het huis. Constant achter haar en lenen, ruzie maken met de juiste moeder, — Top onredelijk.

Dus je provoceert maar een schandaal. Werkt in de tegenovergestelde richting: ren meer, als ze zijn vader prijst.

Ironisch genoeg koos ze op hetzelfde moment: in de regel zijn meisjes geïnteresseerd in de ouders van de ouder.

Rivaliteit

Dus het gebeurt als je veel algemene hobby’s hebt: je zult proberen een vriend aan een vriend te bewijzen, wat is beter om het onderwerp te begrijpen dat je sterker bent, hierboven, sneller dat de zon alleen voor de winnaar schijnt.

Gezonde dergelijke relaties zullen niet noemen Noch zij. De winnaarcomplex brandt in ieder van ons.

Maar familie — Het is altijd een tandem (geweldig), en in een paar rivalen zijn dit twee soliden in tegengestelde richtingen van de monocycle: je zult cirkelen totdat je crasht. Het zal beide pijn doen.

Mercantiel

Geld, gemak, seks, zelfs vriendschap. Als je samen bent, omdat je op dit moment handig bent, geef ik aan de tand: alles zal uit elkaar vallen.

Het is een beetje geromantiseerd, maar zonder liefde is het moeilijk om te leven. En het risico van deze liefde is te groot om aan de zijkant te vinden. Maar soms komen prachtige paren uit.

We denken dat je zelfs voorbeelden hebt van kennissen, dat is precies dat als je volwassen wilde hebben?

Relaties die op geld zijn gebouwd, het meest ongecompliceerde: als je plotseling faalt, zal iemand decoet of er een winstgevende kandidaat, vergeef, zeg niets. Seks, ook onbetrouwbaar — Geloof Hollywood Cliché en Timberlake is niet zo.

We schrijven vaak over seks, orgasmes en hoe cool om alfa te zijn, maar echt een waardevol ding — dit is liefde. Wanneer een flinke blauwe geanimeerde Robin Williams u naar elkaar beweegt, blijken de missie en het doel van uw bestaan ​​op de planeet te worden gemaakt: u zorgt voor de meest wenselijke van alle geschenken van het lot.

En als jullie allebei echt van elkaar houden, en je bent zeker van deze allemaal honderd, snelt, luister niet eens naar ons. We hopen dat jullie allemaal zullen trainen.

Leave a Reply

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping