World wide delivery available
WELCOME TO RUDRA CREATIVES!!
Fashion at your finger tips.

Waarom mannen niet zonder vrouwen kunnen leven

Het ontbreken van de permanente partner van een man is beladen met ernstige psychologische en fysieke veranderingen. Allereerst lijden aan de vloer.

Pure fysiologie

Een 25-jarige man is moeilijk om zelfs een twee weken te dragen. Zelftevredenheid en willekeurige seksuele communicatie helpt het probleem op te lossen. In de jongens van deze leeftijd heeft de gedwongen onthouding praktisch geen invloed op de seksuele functie.

Problemen beginnen wanneer een man ouder wordt. Na een 35-jarige beurt is een lange weigering van seksuele relaties vol met tussentijdse excitatieproblemen en voortijdige ejaculatie.

In een oudere leeftijd, seksuele functie «Voor onnodig» — Als vertegenwoordigers van de kracht ervan het niet gebruiken — Begint geleidelijk te sterven. Als een lange pauze in de seksuele relatie plaatsvindt na veertig, om de normale werking van de genitale organen te herstellen, kan een behandeling met een arts nodig hebben. Na een pauze minstens 3-4 maanden in een 50-jarige heer, mag seksuele opwinding nooit meer komen.

Mannen zijn niet zo selectief in termen van selectie van seksuele partners, als dames. Het probleem van het ontbreken van een meisje of een vrouw wordt snel opgelost met zelfvoldoening of accidentele dating.

Zelfvoldoening zijn echter verloofd en jongens met vrouwen en minnaressen. Daar is niets mis mee. Zelfvoldoende maatregel is niet alleen een manier om de geaccumuleerde seksspanning te verwijderen, maar ook een eigenaardig «Opleiding» Seksuele functie.
De meeste problemen zijn de willekeurige relaties zonder te betalen voor de voortzetting van de relaties. Meestal zijn ze vastgebonden in een staat van alcoholische dronkenschap. Seksuele relaties in dergelijke situaties zijn niet altijd veilig. Wat is de beladen, elke volwassen man weet: op zijn best zal het moeten worden behandeld door een Veneroloog, in het slechtste geval — dichtbij om kennis te maken met het programma van rehabilitatie van HIV-geïnfecteerd. Dus hebben een permanente partner, in een gezondheidstoestand waarvan de man zelfverzekerd is, het is ook belangrijk om zijn algehele gezondheid en leven te behouden.

Psychologisch aspect

Het ergste van alles bij afwezigheid van reguliere seksuele relaties reageert de hersenen. Mannen verschijnen onveiligheid in hun macht, Fiasco Angst in het geval van een zeldzame kans voor seksuele

viagra zonder voorschrift

relaties met een nieuwe, bijna niet bekende partner. Dit alles is niet van kracht op psychologisch comfort en op seksualiteit.

Het is ook belangrijk en zo’n factor als frustratie. Niet alle heren vervangen de afwezigheid van seksuele relaties door zichzelf te implementeren in het schilderen, romans of sommige zakelijke inspanningen, omdat ze gewoon niet hebben voor dit talent en bepaalde mogelijkheden. Constante spanning en ontevredenheid met de onzekerheid bij mannen met een hoog temperament kan in agressie gieten, en hier is het niet ver van het misdrijf.

Levensverwachting en sociaal succes

Algemeen geaccepteerd is de mening die naar verluidt getrouwde mannen langer inactief leven. Sommige burgers geloven dat graag deze verklaring, anderen worden ondervraagd. In feite is het eerlijk, ongeacht hoeveel te horen de tegenstanders van gratis relaties en celibaat. Het heeft wetenschappers van de Amerikaanse Onderzoeker Universiteit van Duke (North Carolina).
Ze voerden een grootschalige studie uit, waarin 4.8 duizend Amerikanen deelnamen. Allemaal «Uitgebreid» united slechts één — Leeftijd (geboren in 1940). De resterende omstandigheden waren het meest divers. Wetenschappers onderzochten een verandering in de gezinsstatus in het hele leven van al deze mensen, de staat van hun gezondheid, de aanwezigheid / gebrek aan bevrediging van tevredenheid met hun leven en vele andere factoren.

De conclusies werden vrij verwacht: de bachelors hebben meer kansen om op middelbare leeftijd te sterven dan mensen die een permanente partner hebben. Getrouwd meer dan het meest tevreden met hun leven en succesvol. Ze zijn meer bereid om in grote bedrijven te werken. Dergelijke mannen bloeden geïnteresseerd in hoog inkomen, omdat ze het gezin moeten voeden, en een priori zijn de beste werknemers dan bachelors.

Een andere risicofactor — meerdere «Slaperig» gevoel van zelfbehoud bij inactieve mannen. Getrouwde heren houden er rekening mee dat ze verantwoordelijk zijn voor kamagra pil het welzijn van hun vrouwen en kinderen, dus riskeer het leven niet tevergeefs. Bachelors zijn constant «Trekt aan de prestaties»: Ze zijn vaker betrokken bij gevechten, gaan met gevaarlijke sporten, zijn dol op extreem rijden. Dit alles is ook een sterk ondermijning van de gezondheid en vermindert in de meeste gevallen de levensverwachting.

Leave a Reply

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping